Kunskapsfrukost: En cybersäkrad vardag med Peter Tvingmark

Anmälan stängd

Torsdag 18 april bjuder vi in till nästa Kunskapsfrukost, denna gång med temat cybersäkerhet.


Du blir bombarderad med phishingmail, varje vecka läser man rubriker om kommuner som blivit hackade och globala organisationer drivs till total härdsmälta på grund av IT-attacker – ingens vardag är fri från cyberkriminella.

Varmt välkommen på Kunskapsfrukost, denna gång kommer Peter Tvingmark, cybersäkerhetsexpert hos EnlightSec, gästtala om vanliga cybersäkerhetsproblem han stött under sina uppdrag, omskriva hack i media och mindset i organisationer. Ett spännande och inte minst väldigt viktigt ämne. Vi bjuder dessutom på frukost, gott kaffe och möjlighet till givande nätverkande och mingel. Och som alltid ny kunskap, förstås. Vi ses den 18e!Kunskapsfrukost hos Vertel

Som ett kunskapsföretag som värnar om samarbete både internt och utåt kändes det självklart att öppna upp våra lokaler för att sprida expertkunskap och främja nätverkande på samma gång. Tanken är att de olika talarna representerar en bredd av relevanta perspektiv som kan hjälpa och inspirera företagare i ett lättillgängligt forum. Varmt välkommen till oss!
Datum & Tid
torsdag
18 april 2024
07:30 09:00 Europe/Stockholm
Plats

Vertel AB

Nygatan 18
58219 Linköping
Sverige
013 - 99 19 480
info@vertel.se
Få vägbeskrivning
Arrangör

Vertel AB

013 - 99 19 480
info@vertel.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.