Kunskapsfrukost: En cybersäkrad vardag med Peter Tvingmark

Registrations are closed

Torsdag 18 april bjuder vi in till nästa Kunskapsfrukost, denna gång med temat cybersäkerhet.


Du blir bombarderad med phishingmail, varje vecka läser man rubriker om kommuner som blivit hackade och globala organisationer drivs till total härdsmälta på grund av IT-attacker – ingens vardag är fri från cyberkriminella.

Varmt välkommen på Kunskapsfrukost, denna gång kommer Peter Tvingmark, cybersäkerhetsexpert hos EnlightSec, gästtala om vanliga cybersäkerhetsproblem han stött under sina uppdrag, omskriva hack i media och mindset i organisationer. Ett spännande och inte minst väldigt viktigt ämne. Vi bjuder dessutom på frukost, gott kaffe och möjlighet till givande nätverkande och mingel. Och som alltid ny kunskap, förstås. Vi ses den 18e!Kunskapsfrukost hos Vertel

Som ett kunskapsföretag som värnar om samarbete både internt och utåt kändes det självklart att öppna upp våra lokaler för att sprida expertkunskap och främja nätverkande på samma gång. Tanken är att de olika talarna representerar en bredd av relevanta perspektiv som kan hjälpa och inspirera företagare i ett lättillgängligt forum. Varmt välkommen till oss!
Date & Time
Thursday
April 18, 2024
7:30 AM 9:00 AM Europe/Stockholm
Location

Vertel AB

Nygatan 18
58219 Linköping
Sweden
013 - 99 19 480
info@vertel.se
Get the direction
Organizer

Vertel AB

013 - 99 19 480
info@vertel.se
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.