Funktioner

Odoo är ett komplett affärssystem, ERP, med funktioner för rätt stöd av verksamheten. Vilka funktioner som är rätt beror på verksamheten, och det går enkelt att anpassa Odoo med funktionerna som just din verksamhet behöver. Systemet är dessutom fullt integrerat, så att alla funktioner finns i samma system och arbetar med samma databas, vilket effektiviserar och förenklar processerna.

Nedan hittar du en sammanställning av funktionsområden inom Odoo. Bland annat finns funktioner för CRM, fakturering, svensk bokföring, webbplats och e-handel, industri och tillverkning. Dessutom erbjuder vi workshops för att lokalisera  verksamhetens nuvarande och kommande behov och hur affärssystemet kan implementeras för allra bästa effekt.


Förbättra verksamhetens flöde

Olika verksamheter har olika behov. Odoo är enkelt att anpassa med rätt funktioner för just din verksamhet. Vi hjälper er till en effektivare vardag. 

Oavsett om det är lagerhantering, försäljning eller HR/personalhantering finns verktygen i Odoo. Vi hjälper er hitta den lösning som är bäst för era behov, och anpassar för att skräddarsy systemet för en effektiv och lätthanterlig vardag. 

Se alla funktioner inom verksamhetsstöd

Webbutveckling

Gränssnittet till användaren går alltid via webbläsaren. Att skapa webbsidor med Odoo är enkelt med hjälp av färdiga funktioner som du kan dra och släppa på sidan. Du behöver alltså inte kunna programmera för att få den webbplats du och din verksamhet behöver. Om du ändå vill kunna justera och programmera själv så är du självklart inte begränsad till att arbeta med de grafiska komponenterna. Funktioner för rekrytering, eventhantering och e-handel finns enkelt att installera i Odoo.

Vi erbjuder även hjälp med att designa webbplatser, copy och sökmotoroptimering (SEO).

Mer information

Öka din försäljning

CRM blir enkelt med Odoo, all information finns samlad i samma system. Det är enkelt att få en överblick över till exempel all kundkontakt, även om kunden haft kontakt med olika personer vid företaget. Dessutom sköts massutskick, kunddatabaser och offerter genom systemet, enkelt och smidigt. 


Mer information

Förenkla bokföringen

Odoos ekonomisystem har alla de verktyg du behöver för att enkelt och effektivt driva din verksamhet. Få en enklare bokföringsprocess, oavsett om ditt företag är litet eller stort. Vi erbjuder smarta lösningar som hjälper dig i din bokföring så du kan lägga din tid på det som du tycker är viktigt. Lägg in uppgifterna och låt sedan systemet göra jobbet så att du får tid till annat.

Se alla funktioner inom ekonomi

Digital samarbetsyta

Att kunna dela information internt är en viktig del av de flesta verksamheter och organisationer. Odoo är mer än ett affärssystem, och har ett brett spektrum av verktyg för att underlätta i det dagliga arbetet även när det gäller kommunikation, både internt och utanför verksamheten.

Låt Odoo vara ditt företags nya plattform och produktivitetsverktyg, med funktioner som stödjer din vardag. 

Mer information

Workshop för bästa affärsnyttan

En lyckad implementation av ett affärssystem är ofta en kombination av tydliga mål och planer, användarutbildning, anpassning till företagets behov, teknisk support och kontinuerlig utveckling.

Vi tror på att börja i rätt ände, och erbjuder därför experthjälp i att komma igång med arbetet att bygga rätt stöd för affärsprocesserna, eller att vidareutveckla systemet när nya förutsättningar i verksamheten kräver det. 


Mer information

Vilka är Vertel?

Vi kan Odoo

Ett affärssystem är inte bättre än sin leverantör - i alla fall är det en stor fördel att ha nära kontakt och samarbete i uppstartsfasen, och någon att ringa och få stöttning från om det skulle behövas. Vertel är ett Linköpingsföretag grundat 2004, som under våra två decennier i branschen har god vana av både affärssystem, utveckling och att hjälpa företag i hela landet växa med hjälp av bra hjälpmedel och starka samarbeten. 

Vi är stolta medlemmar av Odoos användarförening och utvecklar kontinuerligt nya funktioner. Bland annat har vi byggt lösningar för svensk bokföring. Nyfiken på vad mer vi håller på med? Hör av dig eller boka ett onlinemöte!

Kontakta oss  Boka ett onlinemöte  Om oss