Bygg en funktionsrik webbplats

Att skapa webbsidor med Odoo är enkelt med hjälp av färdiga funktioner som du kan dra och släppa på sidan. Du behöver alltså inte kunna programmera för att få den webbplats du och din verksamhet behöver. Om du ändå vill kunna justera och programmera själv så är du självklart inte begränsad till att arbeta med de grafiska komponenterna: hela verktygslådan i back-office är tillgänglig om behovet finns.

Funktionerna i Odoo är modulbaserade, med en stor mängd appar som tillsammans bygger upp den webbplats som du och din verksamhet behöver och ger er en skräddarsydd lösning. Oavsett om ni behöver en webbplats, e-butik eller en bokningstjänst så har Odoo lösningen för just er.

Vår långa erfarenhet inom webbdesign gör att du kan känna dig trygg med oss. När det behövs utvecklar vi nya moduler och justerar de gamla för just era behov. Vår support gör att vi alltid ser till att din hemsida är aktuell. Genom åren har vi hjälpt många olika företag med att bygga nytt eller förändra en befintlig hemsida.

Webbplats

Allt för en funktionsrik och modern webbplats som speglar din verksamhet.

E-handel

Enkelt att starta en e-butik, med oändligt många produkter.

Evenemang

Dela information och sälj biljetter till era event.

Rekrytering

Publicera jobbannonser och ta emot ansökningar direkt på webbplatsen.

Dra och släpp kraftfulla funktioner

Välj hur du vill att din webbplats ska se ut och vilka funktioner den ska ha. Hitta en favorit bland den stora mängden teman som finns, och justera dem efter egen smak. Testa dig fram tills du hittat den perfekta lösningen för dig och din verksamhet.

Vi hjälper dig givetvis i hela processen. Styr hur du vill lägga upp det, välj de delar som du vill göra själv, så fixar vi resten. Vi finns självklart tillgängliga för stöd och support även efter publicering.


Hjälp din målgrupp att hitta till din webbplats med SEO

Med hjälp av smarta sökmotoroptimeringsfunktioner blir din webbplats synlig på nätet. Hjälp din målgrupp att hitta till dig: Odoo har funktionerna för att optimera din synlighet på webben.

Tillgänglighet är viktigt

Tillgänglighet är en mänsklig rättighet och gör våra elektroniska tjänster bättre för alla. Graden av tillgänglighet mäts med hjälp av så kallade WCAG-kriterier. Det finns EU-riktlinjer att företags och organisationers webbplatser skall uppfylla en viss grad av WCAG-kriterierna. I Sverige är det myndigheten för digital förvaltning (DIGG) som driver denna fråga. DIGG tillhandahåller verktyg och metod för att uppfylla EU:s riktlinjer, bland annat på webbriktlinjer.se och Manual för tillgänglighet.

Att genomföra en kartläggning av tillgänglighet på en webbplats eller tjänst kan upplevas omfattande. Vertel har därför tagit fram hjälpmedel för att genomföra en sådan kartläggning på ett systematiskt och vederhåftigt sätt som ett kompletement till de verktyg DIGG tillhandahåller. Vertel har också tagit fram nya och förbättrat Odoo:s grafiska komponenter som används när man bygger en webbplats.

Vill du veta mer om alla möjligheter för en skräddarsydd webbplats? 

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig skapa en webbplats för ditt företag. Vi har lång erfarenhet i branschen och vi kan Odoo. De funktioner som inte redan finns kan vi bygga.