Experter på affärssystem,
vår produkt är Odoo.


Vi har en enkel mission:  att göra svenska företag och organisationer effektivare. Vi gör detta genom att erbjuda skräddarsydda lösningar, support och utbildning inom fri programvara, webbutveckling och affärssystem.

Kontakta oss    

Vi erbjuder bland annat

Systemimplementation

Att införa ett nytt system ska vara enkelt, en smidig övergång från gammalt till nytt. Med oss får ni ett effektivt implementationsprojekt.

Applikationsutveckling

Vi utvecklar kontinuerligt nya moduler och funktioner, utöver det stora antalet som redan finns i Odoo. Våra utvecklare anpassar även de redan existerande funktionerna för just era behov.

Odooexperter

Vi kan Odoo och har lång erfarenhet av fri programvara. Har ni frågor och funderingar kring Odoo hör av er till oss så berättar vi mer.


Starta dagen med ny kunskap och trevligt sällskap hos Vertel

Som ett kunskapsföretag som värnar om samarbete både internt och utåt kändes det självklart att öppna upp våra lokaler för att sprida expertkunskap och främja nätverkande på samma gång. Varmt välkommen till oss!

Mer om Kunskapsfrukostarna

Lösningar 

Vi erbjuder ett brett spektrum av lösningar och tjänster för bland annat CRM, bokföring och webb.

Upptäck mer

Vi gillar fri programvara

Fri att använda programmet som du vill.
Fri att anpassa och förbättra

Läs mer

Referenser

Allt från små företag till statliga verk, vi har en stor bredd på våra kunder. Oavsett storlek vill vi hjälpa till att göra organisationen effektivare. Här är några exempel där vi varit behjälpliga.

Kontakta oss

Odoo är en allt-i-ett programvara


Baserat på fri programvara som passar perfekt till både små och stora företag!

Odoo är en affärssvit som innehåller applikationer som är skräddarsydda för specifika funktioner som försäljning, projektledning, lager- och lagerhantering, tillverkning, personalhantering, med mera. Utöver det har företaget sin kommunikation via Odoo, webb, e-post, dokument och kalender.

Upptäck mer


Enkelt att utöka

Odoo är modulärt och kan enkelt skalas upp med fler funktioner vid behov.

Enkelt att lära

Att skapa webbplatser, e-tjänster och dylikt är enkelt: bara dra och släppa modulblock där man vill ha dem och ändra text och utseende med ett knapptryck.

Fri programvara

Fördelarna med fri programvara är många. Med fri programvara blir du inte låst till en viss leverantör. Med fri programvara betalar du inte onödiga licensavgifter

Molnbaserat

Möjligt att ha molnbaserad drift och lagring.

Aktuellt

Glad Midsommar!

20 juni 2024

Glad Midsommar och en härlig helg önskar vi på Vertel!


Blogg

Kunskapsfrukost: En cybersäkrad vardag med Peter Tvingmark

Torsdag 18 april 2024

Tack Peter Tvingmark för en upplysande och givande föreläsning på dagens Kunskapsfrukost! Vi fick lära oss mycket nyttigt om cybersäkerhet, ett ämne som borde tas på största allvar men som i bland känns lite för abstrakt för att ta tag i. Peter berättade om sin erfarenhet som cybersäkerhetsexpert och gav exempel ur media, och delade med sig av tips som var bra att tänka på. Det ledde till bra diskussioner med deltagarna som sträckte sig in på minglet efteråt. Han avslutade sedan föreläsningen med en "Password Battle Royale", och gav många deltagare en tankeställare angående deras lösenordsstrategier.

Läs vidare och se bilder här

Kunskapsfrukost: Konsten att sikta och leda mot ökad förmåga och innovation

Torsdag 21 mars 2024

 Stort tack till Stefan Stenmark, Evigilo, för en mycket givande föreläsning på dagens Kunskapsfrukost! ✨ Han delade med sig av sin kunskap om innovationsstrategier och metoder för ökad förmåga och kreativitet. Han pratade om mindset och att hitta och utnyttja kompetens, och vikten av samarbete. Dessutom påminde han om hur viktigt det är att våga göra fel. Tack även till alla som kom, än en gång blev det härligt trångt i konferensrummet!

Läs mer här

Kunskapsfrukost: Smarketing AI med Fredrik Lundberg

Torsdag 15 februari 2024

Denna Kunskapsfrukost gästades av Fredrik Lundberg från iMatrics, som delade med sig av sin kunskap om AI-driven försäljning och marknadsföring. Han gav nya perspektiv på AI i kombination med marknadsföring, och visa hur det kan användas som ett kraftfullt verktyg i försäljning i en allt mer digitaliserad värld. 

För den som inte stött på det innan är smarketing kombinationen av försäljning (sales) och marknadsföring (marketing).

Fredrik Lundberg är Head of Marketing på iMatrics, dessutom är han historienörd och AI-entusiast.

Läs mer och se bilder här

Slöseri, den tysta kreativitetsmördaren

av Victor Negrete

Något vi alla delar i arbetslivet är den tid vi har till förfogande att ägna oss åt värdefulla aktiviteter som kommer en kund till del i form av en produkt eller tjänst. Allt som på grund av strukturer, brist på struktur, kommunikationsproblem, bristande resursplanering, m.m. leder till att aktiviteter inte skapar värde är ett slöseri. I industrin är detta väldigt påtagligt när exempelvis ett maskinstopp sker då man inte haft tid, kunskap eller resurser att genomföra ett förebyggande underhåll.

Hur är det i kunskapsföretag?

Läs mer