Förenkla bokföringen

Odoos ekonomisystem har alla de verktyg du behöver för att enkelt och effektivt driva din verksamhet. Få en enklare bokföringsprocess, oavsett om ditt företag är litet eller stort. Vi erbjuder smarta lösningar som hjälper dig i din bokföring så du kan lägga din tid på det som du tycker är viktigt. Lägg in uppgifterna och låt sedan systemet göra jobbet så att du får tid till annat.

Med Odoo går det även att sköta lönehantering, fakturering och utläggshantering, allt i samma system. Skapa professionella fakturor och få ett enkelt sätt att spåra betalningar. Med ett noggrant och säkert system kan du känna dig trygg i att inget blir fel. 

Bokföring

Komplett svensk bokföring, enkel och modern. Med Odoo minskar ditt behov av manuell bokföring till ett minimum. 

Fakturering

Låt Odoo skapa fakturorna utifrån avtal och projektredovisning.

Bank

Odoo integrerar med de största bankerna.

Utlägg

Förenkla och effektivisera utläggshanteringen.

Automatiserat och standardiserat

Bakom alla dina affärsprocesser som påverkar företagets ekonomi skapar Odoo bokföringsstransaktioner. Det kan vara försäljning, inköp, när kostnader och tid rapporteras på projekt eller när lönekörningen sker. 

Bokföringen följer svensk standard och har stöd för de flesta banker och kortinstitut. Det innebär att det är enkelt att stämma av dina bankkonton, betalväxlar och kreditkort, pricka av dina fakturor utifrån elektroniskt underlag från Bankgirot.

Dessutom kan Odoo generera finansiella rapporter i realtid. Odoos rapporter sträcker sig från grundläggande redovisningsrapporter till avancerade hanteringsrapporter.


Komplett bokföring

Odoo innehåller komplett svensk bokföring med bland annat:

  • Myndighetsrapportering (moms, arbetsgivare mm)

  • Balans, resultaträkning och fler rapporter

  • Skatteområde

  • Bankgiro och bankkopplingar

  • Periodisk sammanställning

  • ISO20022-integrationer

Ett kraftfullt system och hjälpmedel för din verksamhet. Boka ett möte online för mer information och en genomgång av hur en lösning kan se ut.

Boka onlinemöte        Läs mer om bokföring med Odoo

Vill du veta mer om hur du kan förenkla bokföringen med Odoo?

Vi berättar gärna mer detaljerat om Odoo och hur just din verksamhets lösning kan se ut. Hör av er till oss eller boka ett onlinemöte med en av våra kunniga säljare, så berättar de mer!