Öka din försäljning

CRM blir enkelt med Odoo, all information finns samlad i samma system. Det är enkelt att få en överblick över till exempel all kundkontakt, även om kunden haft kontakt med olika personer vid företaget. Dessutom sköts massutskick, kunddatabaser och offerter genom systemet, enkelt och smidigt.

Slipp dubbellagrad data och få effektivare kommunikation. Ge dina kunder en heltäckande service och samla offertförfrågningar, fakturor och mailkontakt på samma ställe.

Med hjälp av vår affärslösning kan du säkerställa att du har rätt information om dina kunder och underlättar kontakten med dem.

CRM

Kundvård och kundrelationshantering kräver rätt verktyg, Odoo har funktionerna för alla behov.

Massutskick

Oavsett om det är till 10, 100 eller
10 000 mail så sköter Odoo utskicken.

Onlineoffert

Skapa offerter snabbt och smidigt. Ge dina kunder rätt erbjudande utan onödiga ledtider.

Kontakter

Samla hela kommunikationskedjan på ett ställe. Tappa inte bort viktiga uppgifter och få en tydlig överblick.

Isometrisk illustration av nätverkande människor

Samla all information och kundkontakt på samma ställe med Odoo

Odoo hanterar hela kedjan av information och ger en tydlig överblick över kontakten som företaget har med varje individuell kund. Ge kunderna den bästa informationsupplevelsen och vårda relationerna samtidigt som processerna blir effektivare. Eftersom allt finns i samma system lagras inte samma information flera gånger, och uppgifter som uppdateras ändras i hela systemet.

Upptäck mer

Nyfiken på mer om CRM och Odoo?

Läs mer om hur det kan se ut att gå över till Odoo i blogginlägget Ett system för hela företaget, där Fredrik Arvas berättar mer om Odoo, fördelarna han ser med det och olika sätt att börja med systemet.

Du kan även lyssna på poddavsnittet Så blir företaget effetivare med Odoo med Fredrik där han berättar mer. Avsnittet är 12 minuter långt och är en bra introduktion om ni vill veta mer om Odoo från ett CRM- eller bokföringsperspektiv. 

Läs inlägget här    Lyssna på avsnittet här 

Odoo-illustration


Boka ett möte eller hör av dig till oss

Vi berättar mer än gärna om hur vi kan hjälpa er hitta den bästa lösningen för er verksamhet. Kontakta oss eller boka ett onlinemöte med en av våra säljare så berättar vi mer! 


Kontakta oss   Boka onlinemöte