Kunskapsfrukost 5e oktober

Visuell konfigurering och CAD-automation - en förändring i hur produkter säljs och tillverkas


Denna Kunskapsfrukost gästas vi av Kristofer Skyttner, VD och grundare av SkyMaker AB. Han kommer bland annat prata om starka trender inom tillverkningsindustrin, där kunden själv får göra modifiering och beställning av produkter direkt från webbplatsen. Detta öppnar upp för att sluta med traditionell masstillverkning och göra allt kundanpassat och ondemand, vilket även kortar antalet mellanhänder till de tillverkande bolagen.

Kristofer ska även ta upp olika case från tillverkningsindustrin hur olika företag jobbar idag med att just göra omställningen från masstillverkning till kundanpassad ondemand-tillverkning.

Spännande och inte att missa, så anmäl dig reda nu. Vi bjuder även på god frukost och sprudlande mingel och nätverkande, för den bästa starten på dagen. Välkommen! 

Anmälan

Kunskapsfrukost hos Vertel

Som ett kunskapsföretag som värnar om samarbete både internt och utåt kändes det självklart att öppna upp våra lokaler för att sprida expertkunskap och främja nätverkande på samma gång. Tanken är att de olika talarna representerar en bredd av relevanta perspektiv som kan hjälpa och inspirera företagare i ett lättillgängligt forum.

Varmt välkommen till oss!