VÅGA AGERA! - En föreläsning om att rädda liv med Edvin Rösliden

Registrations are closed

Vad gör du när din partner eller kollega slutar andas? 

Edvin Rösliden, grundare av Svenska Hjärtan AB, kommer besvara detta i en introduktion till hjärt-lungräddning med hjärtstartare. I dag överlever endast 10% ett hjärtstopp utanför sjukhus i Sverige. Rätt förberedd är din chans att rädda liv 50-70%. Ta chansen att bidra till en bättre och tryggare värld, kom hit och delta du också!

Välkommen på höstens första Kunskapsfrukost. Vi bjuder på god frukost, möjlighet till nätverkande och framför allt ny viktig kunskap - denna gång som kan rädda liv. Vi ses i augusti!

Svenska Hjärtan AB har visionen att alla som kan, ska överleva. De håller kurser och informerar om säkerhet med målet att öka överlevnadschanserna i nödsituationer.

Edvin Rösliden är grundare och VD, innan det jobbade han med brandskyddet på Saab. 

Starta dagen med ny kunskap och trevligt sällskap hos Vertel

Som ett kunskapsföretag som värnar om samarbete både internt och utåt kändes det självklart att öppna upp våra lokaler för att sprida expertkunskap och främja nätverkande på samma gång. Tanken är att de olika talarna representerar en bredd av relevanta perspektiv som kan hjälpa och inspirera företagare i ett lättillgängligt forum. Varmt välkommen till oss! 

Date & Time
Thursday
August 17, 2023
7:30 AM 9:00 AM Europe/Stockholm
Location

Vertel AB

Nygatan 18
58219 Linköping
Sweden
013 - 99 19 480
info@vertel.se
Get the direction
Organizer

Vertel AB

013 - 99 19 480
info@vertel.se
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.