Kunskapsfrukost: Visuell konfigurering och CAD-automation med Kristofer Skyttner

En förändring i hur produkter säljs och tillverkas

Registrations are closed
Visuell konfigurering och CAD-automation - en förändring i hur produkter säljs och tillverkas

Denna Kunskapsfrukost gästas vi av Kristofer Skyttner, VD och grundare av SkyMaker AB. Han kommer prata om starka trender inom tillverkningsindustrin, bland annat trenden att kunden själv får göra modifiering och beställning av produkter direkt från webbplatsen. Detta öppnar upp för att sluta med traditionell masstillverkning och göra allt kundanpassat och ondemand, vilket kortar antalet mellanhänder till de tillverkande bolagen.

Kristofer ska även ta upp olika case från tillverkningsindustrin hur olika företag jobbar idag med att just göra omställningen från masstillverkning till kundanpassad ondemand-tillverkning.

Spännande och inte att missa, så anmäl dig redan nu. Vi bjuder även på god frukost och sprudlande mingel och nätverkande, för den bästa starten på dagen. Välkommen! Starta dagen med ny kunskap och trevligt sällskap hos Vertel


Som ett kunskapsföretag som värnar om samarbete både internt och utåt kändes det självklart att öppna upp våra lokaler för att sprida expertkunskap och främja nätverkande på samma gång.

Varmt välkommen till oss! 

Date & Time
Thursday
October 5, 2023
7:30 AM 9:00 AM Europe/Stockholm
Location

Vertel AB

Nygatan 18
58219 Linköping
Sweden
013 - 99 19 480
info@vertel.se
Get the direction
Organizer

Vertel AB

013 - 99 19 480
info@vertel.se
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.