Möt praktikanterna: Testarna
Fadi, Sam, Molle och Noel

Förra veckan tackade vi vårt härliga gäng testare som har varit på praktik hos oss i de senaste tre månaderna, Sam Nosaratabadi, Mikael Molander, Noel Malm och Fadi Kendakje. De läser till mjukvarutestare på TUC yrkeshögskola och avslutade nu sin praktik hos oss för att i slutet av maj ta sin examen.

Vad har varit roligast med er praktik här på Vertel?

"Det har varit väldigt kul och givande att kunna bredda sin kunskap, både inom IT och hur det är att jobba på ett IT-företag" säger Sam, med medhåll från Molle och Noel.

En annan sak som de alla uppskattade lite extra är fika. "Det gör så mycket för gemenskapen. Att få tid att prata med kollegorna och tänka på annat en stund. Samma sak med fredagsluncherna," menar Molle. "Ja, så länge vi hittar en restaurang där vi alla får plats," skjuter de andra in.

Det är sant att det på sistone varit lite överväldigande för vissa restauranger när vi dyker upp 20 personer för lunch, men för det mesta går det bra till slut. Vi var till exempel på Restaurang Butterfly, inte långt från kontoret, för en avslutningslunch för "mjukisarna", som mjukvarutestarna ibland kallas. På eftermiddagen höll vi även en liten avslutning med tårtor från Linds Gyllen.

"Fast jag får snart skicka räkningen för min PT till er," skämtar Sam, "jag har säker lagt på mig 10 kilo under tiden här med allt fika, och nu är det ju snart sommar." Sam, som gärna är på gymmet och tränar på fritiden. Molle spenderar hellre fritiden på festival, och lyssnar gärna på Sabbaton och annan metal-musik.

Vi kommer sakna dem på kontoret, och önskar dem ett stort lycka till med slutspurten inför stundande examen, och vidare!

Sam, Molle, Noel och Fadi, praktikanter på Vertel - experter på affärssystemet Odoo i Sverige
Odoo Roadshow 2023
Stockholm