Ny på Vertel: Niklas Lindgren
Försäljning, Linköping


Det är hög tid att presentera Niklas!


Niklas är vårt senaste tillskott inom sälj, och han började redan i december. Med en bred bakgrund inom bland annat försäljning, byggbranschen och egenföretagande har han en lång och gedigen erfarenhet av att förstå sig på behoven inom olika branscher. Dock har han alltid haft kopplingen till teknik som en grund i det han gör. Han har dessutom jobbat utomlands, bland annat ett antal år i Norge och även i Spanien och Tyskland. Allra senast jobbade han som projektledare inom data och säkerhet. Här på Vertel ska han främsta fokus ligga på kunderna, både befintliga och att söka nya, då han ansvarar för försäljning och kundkontakt.


Det roligaste med jobbet är ju kundmötet. Att hjälpa kunder och företagare att nå mål och lösa problem. Problemlösning är kul”, säger Niklas, vars inofficiella motto är: ”Det finns alltid en möjlighet med ett problem.”


En anledning till att han sökte sig till oss på Vertel var att han tycker att det vi erbjuder är en unik helhetslösning som just löser många problem. Han tycker det är viktigt att lära sig nya saker, att inte fastna i gamla hjulspår. ”Varför” är en favoritfråga, som han tycker att det inte går att fråga sig för ofta som företagare. ”Att våga ifrågasätta sig själv är väldigt viktigt. Man kan bara förlora om man ger upp”.


När han inte jobbar är Niklas gärna utomhus, även om han är mer av en sommarmänniska än höst och vinter. Han reser gärna och tycker bäst om att uppleva nya saker och resmål, storstadsweekends eller någonstans runt Medelhavet är favoriterna. En stad som han ändå återkommer till är Barcelona, mycket på grund av att det alltid finns något nytt att upptäcka. Ett tips från Niklas är att lägga märke till trottoarerna när man är där, då alla är olika.


Även i köket gillar han att testa nya smaker och att lära sig att laga nya rätter. Annars är en favoritfritidsaktivitet att umgås med barnen och att hitta på roliga sakar tillsammans. Han lyssnar även gärna på musik, ”men för tillfället är det mest poddar, ljudböcker eller telefonsamtal i hörlurarna”, erkänner han.


Vi är väldigt glada att välkomna Niklas till Vertel, och han har redan börjat kännas som en självklar del av teamet. Håll utkik, ni kommer att få se mer av honom!

Niklas vid fikabordet på kontoret i Linköping.

Har du frågor till Niklas? Kontakta honom via mail här, på telefon: 0760347646, eller boka ett onlinemöte via knappen nedan!

Boka möte


Julbord
Stångs Magasin, 20 december 2022