Ny kollega: Mikael Carlsson
Systemutvecklare, med inriktning på grafisk design och front-end.

Mikael Carlsson

Systemutvecklare, med inriktning på grafisk design och front-end. Linköping

Vertel växer och vi vill välkomna vår senaste medarbetare! Micke har tidigare arbetat som grafisk designer och illustratör, senast på ett företag i Skänninge. Sedan dess har han valt att gå en utbildning i full stack-programmering för att bredda sig, och efter en tids praktik här på Vertel har han nu blivit en fast del av teamet. Här ska han jobba som systemutvecklare, men behåller kopplingen till det grafiska. Det han ser fram emot är att fortsätta utveckla programmeringen, variationen i uppgifterna och att var dag inte blir en rutin. Allra roligast är problemlösning, i alla fall när det går att hitta lösningen.

På fritiden spelar han spel på PC, gärna äventyrsspel. En favorit är Battlefield (alla utgåvor). Han tycker också om att lära sig nya saker, just nu är 3D-modelleringsprogrammet Blender det senaste projektet.
Mikael tycker mycket om musik. Han lyssnar på många olika genrer som till exempel rock, pop och jazz. En favoritgrupp är The Cure, annars gillar han Sade, Coldplay och Foo Fighters, för att bara nämna några stycken. Förutom spel och musik så är läsning ett annat intresse, då är det sci-fi och thrillers som gäller mest. Mikael säger att han antagligen läst allting av Jan Guillous, en annan favorit är Stephen King.

Vi ser fram mot ett långvarigt samarbete med Micke och hoppas att han ska trivas här med oss!


Ett system för hela företaget
Varför ska ni gå över till att använda Odoo?