Fem fördelar med Odoo

Ett system som strular och tar tid från annat är inte något som står högt på önskelistan, oavsett om det är jul eller inte. Affärssystemet ska vara en resurs och ett verktyg som hjälper verksamheten framåt, inte ett hinder. Men det finns många system på marknaden, så varför ska du välja just Odoo? Här är fem av fördelarna.

brown and silver safety pin

Bred funktionalitet - utan att kompromissa med kvaliteten.

Odoo är ett heltäckande system med funktioner för allt som ditt företag kan behöva*. Det som är extra smart är att du inte behöver installera de funktioner som du inte har någon användning för, utan kan fokusera på det som är viktigt för just din verksamhet. Och om behoven växer och förändras kan Odoo göra det tillsammans med dig. Vi gör även anpassningar avvägda för din verksamhet vid behov, och utvecklar ständigt nya moduler. Systemet är fullständigt, med stora anpassningsmöjligheter och optimeras och anpassas för dina behov, helt enkelt.

*nästan allt, Odoo kan i dagsläget varken koka kaffe eller skriva dina mail åt dig. Men med ett system i ständig utveckling är ingenting omöjligt i framtiden.

Fullt integrerat i ett och samma system.

Odoo är en plattform där alla funktioner finns i samma system. Ingen dubbellagrad data, utan allt finns på samma ställe. Det gör det lätt att få en överblick och går snabbt att uppdatera. Självklart har det även integrationspunkter mot andra system om så behövs.  

Fri programvara – licensfritt och leverantörsoberoende

Slipp onödiga licensavgifter, betala bara för det du faktiskt vill ha. Du betalar för vår kunskap och de anpassningar vi gör, inte för tillgången till programvaran. Fri programvara betyder att koden finns tillgänglig för alla, och alla kan bidra till den. Det är fritt att anpassa, förändra och förbättra den, och du är inte bunden till en viss leverantör.

Odoo är en plattform med stor användarförening vilket gör att  produkten erbjuder den service och supportgrad som behövs i företagsmiljö. Med utvecklare världen över som bidrar till utvecklingen så ges det tillgång till en stor kunskapsbank och expertis, dessutom blir det säkrare! Öppen kod betyder inte att den blir mindre säker - snarare tvärt om. Med fler som granskar koden är det även fler som kan upptäcka säkerhetsrisker och problem tidigare. 

Du kontrollerar din data


Du väljer själv var dina data lagras, om så i egna servrar eller i molnet. Viktigt både för effektivitet och integritet. Dessutom följer Odoo de nya, striktare kraven som finns på offentlig såväl som privat sektor. 

Bättre kostnadskontroll över systemet

Bestäm vad du vill lägga budgeten på. Med fri programvara går inte pengarna till licensavgifter. Systemet är modulärt, där det går att styra vilka delar som verksamheten behöver och fokusera på dem. Inga onödiga funktioner, och om behoven förändras går det enkelt att lägga till.

Upptäck alla fördelar med Odoo

Odoo kan se väldigt annorlunda ut beroende på verksamheten och dess behov. Vi anpassar systemet efter era önskemål, så om du är intresserad av hur Odoo kan se ut för just dig, tveka inte att höra av dig till oss! Boka ett möte så berättar vi mer.

Boka onlinemöteInvigning!
24 november 2022