Presentation

Först ut som gästföreläsare på det nya året är inspirationssmeden Thomas Nilefalk, verksamhetsledare på Responsive AB. Han kommer att ge en kort introduktion till Sociokrati 3.0, och prata om strukturer för välmående, moderna organisationer.

De flesta av dagens organisationer är modellerade efter tankar som föddes i början på 1900-talet. Det är inte mycket som är sig likt i vår nutid men ändå envisas vi med att strukturera och prata om våra organisationer på samma sätt. Vad borde vi egentligen önska av våra moderna organisationer och hur kan vi bygga dem så att både företagen och människorna i dem blomstrar?

Kom och lyssna torsdagen den 18e januari på årets första Kunskapsfrukost för att få veta svaren. Vi bjuder som vanligt på frukost, nätverkande och ny kunskap - och gott kaffe förstås. Vi ses!

Thomas Nilefalk

Thomas är verksamhetsledare och inspirationssmed på Responsive AB och har som konsult varit verksam i många utvecklingsorganisationer under många decennier.

De senaste 20 åren har han främst verkat som mentor och coach till ledningsgrupper, team och individer inom modern systemutveckling - teknik, team, arbetssätt och organisation.

Anmäl dig här

Starta dagen med ny kunskap och trevligt sällskap hos Vertel

Som ett kunskapsföretag som värnar om samarbete både internt och utåt kändes det självklart att öppna upp våra lokaler för att sprida expertkunskap och främja nätverkande på samma gång. 

Tanken är att de olika talarna representerar en bredd av relevanta perspektiv som kan hjälpa och inspirera företagare i ett lättillgängligt forum.

Varmt välkommen till oss!