Bättre organisationer - för företags och människors väl

En kort introduktion till Sociokrati 3.0

Registrations are closed

Först ut som gästföreläsare på det nya året är inspirationssmeden Thomas Nilefalk, verksamhetsledare på Responsive AB. Han kommer att ge en kort introduktion till Sociokrati 3.0, och prata om strukturer för välmående, moderna organisationer.

De flesta av dagens organisationer är modellerade efter tankar som föddes i början på 1900-talet. Det är inte mycket som är sig likt i vår nutid men ändå envisas vi med att strukturera och prata om våra organisationer på samma sätt. Vad borde vi egentligen önska av våra moderna organisationer och hur kan vi bygga dem så att både företagen och människorna i dem blomstrar?

Kom och lyssna torsdagen den 18e januari på årets första Kunskapsfrukost för att få veta svaren. Vi bjuder som vanligt på frukost, nätverkande och ny kunskap - och gott kaffe förstås. Vi ses!

Thomas Nilefalk är verksamhetsledare och inspirationssmed på Responsive AB och har som konsult varit verksam i många utvecklingsorganisationer under många decennier.

De senaste 20 åren har han främst verkat som mentor och coach till ledningsgrupper, team och individer inom modern systemutveckling - teknik, team, arbetssätt och organisation.
Date & Time
Thursday
January 18, 2024
7:30 AM 9:00 AM Europe/Stockholm
Location

Vertel AB

Nygatan 18
58219 Linköping
Sweden
013 - 99 19 480
info@vertel.se
Get the direction
Organizer

Vertel AB

013 - 99 19 480
info@vertel.se
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.