Vi jobbar med

Om oss

I ett allt tuffare affärsklimat med global konkurrens, ökade krav på transparens och ansvarstagande, blir ditt IT-stöd avgörande för framgång.

Det räcker inte att synas och använda gamla stelbenta system och processer,  du måste uppskattas och agera lättrörligt för att nå framgång.

Vi hjälper företag och organisationer att få uppmärksamhet, uppskattning och vinna förtroende genom smarta och integrerade lösningar.

Vi har verkat i över ett decennium i branschen - något som vi är väldigt stolta över! Företaget ägs och drivs av oss som är anställda. Vi är alla engagerade på ett långsiktigt plan, och målet är att leva med företaget i en lång tid fram över. Vi tror på en filosofi där alla är engagerade och har inflytande.

Titta på våra lösingar för affärssystem, kontoret, kundvård (CRM), mobilitet, elektronisk handel (SOA/eHandel) och Webbpublicering.

Gemensamt för våra lösningar är att vi arbetar med fri programvara. Programvaran utvecklas och finansieras av dem som brukar den. All bra programvara har en aktiv och drivande användarförening, fri programvara utvecklas och finansieras av användarföreningen.

Vårt lag

Anställd
Anders Wallenquist
Anställd
Carl Kewenter
Anställd
Daniel Eriksson
Anställd
Jakob Krabbe
Anställd
Leo Divkovic
Anställd
Robert Frost
Anställd
Robin Chatfield
Anställd
Sandra Pettersson
Anställd
Tommy Norberg
Anställd
Åke Engquist