Ny kollega: Han Wong
Systemutvecklare

Vi vill hälsa ännu en av våra nyanställda välkommen till Vertel, Han Wong!

Han har varit praktikant här hos oss, och efter sin examen har han nu till vår stora glädje blivit en permanent närvaro här på huvudkontoret i Linköping.

Innan han valde att sadla om till utvecklare jobbade Han med tillverkning av butiksinredning i cirka tio år, innan han ville testa något nytt och gav sig in i bevakningsbranchen. Efter att ha jobbat som väktare och ordningsvakt i ännu cirka tio år var det dags för något nytt, och efter att ha flyttat till Linköping hittade han utbildningen i programmering. En av sakerna som lockade med systemutvecklarjobbet var chansen att ständigt lära sig nya saker, och att få chansen att både utveckla program och sig själv i processen. Han säger att man personligen utvecklas av att ställas inför problem och att hitta vägen förbi dem.

Han erkänner att han först var motvillig till att sadla om till utvecklare, då hans fyra syskon alla jobbar som det, men till slut vann nyfikenheten och intresset för problemlösning. På fritiden gillar Han att spela spel och att kolla på anime. Ett favoritspel är Final Fantasy VII, där även musiken till spelet, komponerad av Nobuo Uematsu, är en stor favorit. Han tycker speciellt mycket om musik som han associerar till filmer eller spel, och uppskattar musikens förmåga att transportera tillbaka en till samma känslor som upplevdes under spelet eller filmen.

En annan, nyare fritidssyssla är taekwondo, som Han precis har börjat med efter att hans barn gått på det ett tag. Än så länge har han vitt bälte, men ser fram mot att utvecklas. Vi hoppas att Han ska trivas och utvecklas även här hos oss under en lång tid framöver!


Se nästa blogg här nedan!

Välkommen Kriss!
Systemutvecklare, Linköping