Om oss

Strandgatan 2I ett allt tuffare affärsklimat med global konkurrens, ökade krav på transparens och ansvarstagande blir ditt IT-stöd avgörande för framgång. Det räcker inte att synas och använda gamla stelbenta system och processer,  du måste uppskattas och agera lättrörligt för att nå framgång.

Vi hjälper företag och organisationer att få uppmärksamhet, uppskattning och vinna förtroende genom smarta och integrerade lösningar.

Vi har verkat i över ett decennium i branschen - något som vi är väldigt stolta över! Företaget ägs och drivs av oss som är anställda. Vi är alla engagerade på ett långsiktigt plan, och målet är att leva med företaget i en lång tid fram över. Vi tror på en filosofi där alla är engagerade och har inflytande.

Titta på våra lösingar för affärssystem, kontoret, kundvård (CRM), mobilitet, elektronisk handel (SOA/eHandel) och Webbpublicering.

Gemensamt för våra lösningar är att vi arbetar med fri programvara. Programvaran utvecklas och finansieras av dem som brukar den. All bra programvara har en aktiv och drivande användarförening, fri programvara utvecklas och finansieras av användarföreningen.

Vi arbetar med webbverktyget Drupal och affärssystemet Open ERP. Vi utvecklar allt på plattformen Ubuntu som omfattar sextio tusen program avsedda för små och medelstora företag, alla lika fria. Ubuntu levererar dessutom programmen med fria underhållsavtal i 9 eller 60 månader. Det ger trygghet!

Välkommen till IT-företaget som bryr sig om dig och dina kunder!

POINT (15.6315277994702 58.41061839961512)

Alla företag behöver effektiva affärsystem. Det finns mycket att vinna på att slimma dina affärsprocesser. 

Vi jobbar med OpenERP och är experter på att ta fram rätt lösning för ditt företag.

Vi gillar fri programvara. Fri programvara är produkten av många företag i samverkan. Det innebär kostnadseffektiva och robusta lösningar och minskade underhållskostnader när program behöver anpassas.

Vi är duktiga på webbsidor. I över ett decennium har vi levererat funktionella webbplatser till företag i hela Sverige. Vi bygger webbplatser med tydlig och genomtänkt design, enkel navigering med senaste tekniken så att du enkelt själv kan underhålla din sida och låta den utvecklas med din verksamhet.