Analys och strategi

Vi kan hjälpa till att skapa en effektiv internetstrategi.  Tillsammans går vi igenom syfte, målgrupper och målsättning med den nya satsningen. Vi tar fram en strategi för vilka kanaler, vilket tilltal, vilken typ av information och teknik som ska användas för att målen ska uppnås.

Som underlag för strategin krävs en initial analys. Vi använder en rad verktyg för att samla in data om webbplatsen och besökarnas beteende. Detta blir sedan underlag för en förändringsplan tillsammans med internetstrategin.

Alla företag behöver effektiva affärsystem. Det finns mycket att vinna på att slimma dina affärsprocesser. 

Vi jobbar med OpenERP och är experter på att ta fram rätt lösning för ditt företag.

Vi gillar fri programvara. Fri programvara är produkten av många företag i samverkan. Det innebär kostnadseffektiva och robusta lösningar och minskade underhållskostnader när program behöver anpassas.

Vi är duktiga på webbsidor. I över ett decennium har vi levererat funktionella webbplatser till företag i hela Sverige. Vi bygger webbplatser med tydlig och genomtänkt design, enkel navigering med senaste tekniken så att du enkelt själv kan underhålla din sida och låta den utvecklas med din verksamhet.