GTD

GTD är en förkortning för "Getting Things Done", den av Dave Allens utvecklade metod för att strukturera och planera arbetet (och fritid) på ett effektivt sätt. GTD är en smart metod för att hantera åtaganden, information och kommunikation.


Syftet
är att definiera vilka saker som är genomförbara i konkreta steg för steg och organisera den information du behöver på ett strömlinjeformat sätt så att man ägnar tid åt det som vid varje tillfälle ger bäst utdelning.


Bristen i de flesta metoder
liknande denna är att verktyget inte kan hämta information från rätt källor eller kan användas vid datorn på jobbet, via telefonen när man är på språng eller plattan hemma när den är mest naturlig att använda.


Vår lösning är integrerad i affärsystemet
och integrerar med de flesta plattformar man använder till vardags...

Alla företag behöver effektiva affärsystem. Det finns mycket att vinna på att slimma dina affärsprocesser. 

Vi jobbar med OpenERP och är experter på att ta fram rätt lösning för ditt företag.

Vi gillar fri programvara. Fri programvara är produkten av många företag i samverkan. Det innebär kostnadseffektiva och robusta lösningar och minskade underhållskostnader när program behöver anpassas.

Vi är duktiga på webbsidor. I över ett decennium har vi levererat funktionella webbplatser till företag i hela Sverige. Vi bygger webbplatser med tydlig och genomtänkt design, enkel navigering med senaste tekniken så att du enkelt själv kan underhålla din sida och låta den utvecklas med din verksamhet.