Projektportfölj

Med en bra projektportföljantering blir det enklare att se vilka projekt som skall prioriteras och vilka som bör läggas ned.

Det här systemet är integrerat med projekhanteringen vilket innebär att all information alltid är uppdaterad och korrekt.

Projektredovisning

Obegränsat flexibel. Riktigt lätt att använda.

ProjektOpenERP kollaborativa- och realtidsprojektledning hjälper dina medarbetare att få jobbet gjort. Håll koll på allt, från helheten till de små detaljerna, från kundavtalet, utläggen till fakturering.

Designad för att passa din egen process

Organisera projekt kring dina egna processer. Arbetet med uppgifter och frågor med hjälp av kanbanvyn, schemalägg aktiviteter med hjälp av Gantt-schemat och tidsfrister för kontroll i kalendervyn. Varje projekt kan ha en egen uppsättning av faser som tillåter projektet att optimera sitt jobb.

Gantt-scheman

Projektkalendern

Samverka

Realtidsmeddelanden, dokumenthanterig, epost-integration

Använd realtidsmeddelanden för att kommunicera med dina medarberate och kunder, dela kommentarer, frågor och dokument. Integrera e-postdiskussioner snabbt och enkelt.

kollaborativt skrivande

Kraften i etherpad, integrerat med dina aktiviteter

Samarbeta och redigera samma specifikationer eller mötesprotokoll rätt inne i programmet. Med den införlivade etherpad-funktionen kan flera personer arbeta med samma uppgifter, samtidigt.

Detta är mycket effektivt för scrum-möten, mötesprotokoll eller komplexa specifikationer. Varje användare har sin egen färg och du kan spela upp hela skapelsen av innehållet.

Få arbete gjort

Få varningar som håller dig uppdaterad med vad som intresserar dig. Använd färgade indikatorer för att skanna igenom vad som har gjorts och vad som kräver din uppmärksamhet.

Tidrapporter, avtal och fakturering

Projekten blir automatiskt integrerade med kundavtal som gör att du kan fakturera baserat på tid och material.

Alla företag behöver effektiva affärsystem. Det finns mycket att vinna på att slimma dina affärsprocesser. 

Vi jobbar med OpenERP och är experter på att ta fram rätt lösning för ditt företag.

Vi gillar fri programvara. Fri programvara är produkten av många företag i samverkan. Det innebär kostnadseffektiva och robusta lösningar och minskade underhållskostnader när program behöver anpassas.

Vi är duktiga på webbsidor. I över ett decennium har vi levererat funktionella webbplatser till företag i hela Sverige. Vi bygger webbplatser med tydlig och genomtänkt design, enkel navigering med senaste tekniken så att du enkelt själv kan underhålla din sida och låta den utvecklas med din verksamhet.