E-handel

Vi bygger butiker som förmedlar de värden våra kunder värnar om och ger produkterna rättvisa. Butiken är den del av publiceringsplattformen och helt skräddarsydd vilket optimrerar funktionen med just er verksamhet.

Butik på nätet är viktigt många sammanhang, syftet med en butik kan vara lika mycket att kommunicera med kunder som i praktiken gör sin affär via andra kanaler.

Vi samarbetar med flera stora företag för betallösningar och tillhandahåller säkra betalningar med kort (MasterCard och Visakort) faktura och direkt bankbetalning. Unik webbdesign på din webbshop - vår styrka & din garanti för en lyckad satsning på nätet.

Integrera butiken i dina affärsprocesser och system.

Alla företag behöver effektiva affärsystem. Det finns mycket att vinna på att slimma dina affärsprocesser. 

Vi jobbar med OpenERP och är experter på att ta fram rätt lösning för ditt företag.

Vi gillar fri programvara. Fri programvara är produkten av många företag i samverkan. Det innebär kostnadseffektiva och robusta lösningar och minskade underhållskostnader när program behöver anpassas.

Vi är duktiga på webbsidor. I över ett decennium har vi levererat funktionella webbplatser till företag i hela Sverige. Vi bygger webbplatser med tydlig och genomtänkt design, enkel navigering med senaste tekniken så att du enkelt själv kan underhålla din sida och låta den utvecklas med din verksamhet.