Kundvård och försäljning

Ett kundvårdsystem (CRM) handlar om ordning och reda. Med struktur och integration kan ditt företag bli en kundmagnet. Då finns det utrymme att överträffa kundens förväntningar och verkligen vara så uppmärksam som man vill vara.

Undvik informationsöar. Dina säljare kanske har sina egna säljpresentationer och kundregister. Ordrar försvinner eller är omöjliga att effektuera.

 Vår lösning är ett effektivt kundvårdssystem som är integrerat i ordersystem, med säljarens personliga planering t ex Getting things done med gemensamma kalendrar, kundlistor och produkter. Använder man dokumenthantering så integreras systemet även med detta.

Din försäljningsprocess, som du vill ha det

Kundvård kanban

Spåra flaskhalsar i försäljningsprocessen med den revolutionerande kanban-vyn. Beartbeta dina kundämnen och affärsmöjligheter och få omedelbar visuell information om kommande åtgärder, nya meddelanden, bästa affärsmöjligheter och förväntade intäkter.

Integration med sociala medier

Använd kraften i sociala medier i din säljprocess. Utnyttja information och nyheter från webbplatser som  LinkedIn för att hitta nya affärsmöjligheter och enkelt överföra uppgifter till din adressbok.

Enkel administration av kundämnen

Skapa kundämnen automatiskt från inkommande e-post. Utvärdera träffbilden och jämför kampanjer, kanaler och säljlag.

Hitta dubbletter, slå ihop kundämnen och tilldela dem till rätt säljare i en aktivitet. Spendera mindre tid med administration och mer tid på kvalificerade kundämnen.

Organisera dina affärsmöjligheter

Ett rent användargränssnitt med allt på en skärm

Få dina kunder organiserade för att behålla fokus på de bästa affärerna. Hantera alla dina kundkontakter som du samlat in från mail, telefonsamtal, interna anteckningar, möten och offerter.

Prenumerera på affärsmöjligheter för att få påminnelse vid specifika händelser: vunna eller förlorade affärer, gjorda framsteg, etc.

E-postintegration och automatiserade processer

Arbeta med ditt favorit-e-postprogram. Oavsett om ditt företag använder Microsoft Outlook, Thunderbird eller Gmail, behöver ingen ändra sitt sätt att arbeta. Alla förblir produktiva.

Vidaresänd, sortera och filtrera inkommande e-post automatiskt. OpenERP kundvård tar hand om dina inkommande e-postmeddelanden och knyter dem till rätt affärsmöjligheter och säljlag. Nya kundämnen skapas i farten och ansvarig säljare uppmärksammas.

Gemensam kalender

Schemalägg dina möten och telefonsamtal med den inbyggda kalendern. Du kan se din agenda och dina kollegor i en och samma vy. Som chef är det lätt att se vad ditt lag är upptaget med.

Kundämnes-processen och marknadsföringskampanjer

Öka effektiviteten genom att automatisera uppgifter

Integrera dina marknadsföringskampanjer för att automatiskt fånga upp nya kundämnen, och arbeta med den fortsatta uppföljningen i samma system. Definiera automatiska åtgärder (t.ex. be en säljare att ringa, skicka e-post, ...) baserade på händelser (ingen verksamhet sedan 20 dagar, svarade en PR-mail, etc.)

Optimera kampanjen från kundämne till avslut, på varje kanal. Fatta smartare beslut om var du bör lägga dina resurser för att få bästa effekt av din marknadsföring.

Skräddarsy din säljcykel

Så att den passar din försäljningsmetod

Anpassa säljcykeln genom att konfigurera försäljningssteg som perfekt passar din försäljningsstrategi. Ta del av statistik för att få korrekta prognoser, och därmed förbättra din försäljning i varje skede av din kundrelation.

Rapportering och anslagstavlor

Få tillgång till rätt information för att fatta kloka beslut

Få de insikter du behöver för att fatta smartare beslut. Utforma anpassade anslagstavlor för att få en bild av din verksamhet med ett ögonkast. Gräv djupare med rapporter i realtid som vem som helst kan skapa och dela med sig.

Peppa engagemang i tävlingsform

Utnyttja försäljningspersonalens "naturliga önskan om konkurrens"

Förstärk goda vanor och öka andelen avslut med ett system som i realtid levererar erkännanden och belöningar inspirerade av spelteori. Tilldela säljlagen tydliga verksamhetsmål med utmaningar, personliga mål och säljlags-unika anslagstavlor.

Alla företag behöver effektiva affärsystem. Det finns mycket att vinna på att slimma dina affärsprocesser. 

Vi jobbar med OpenERP och är experter på att ta fram rätt lösning för ditt företag.

Vi gillar fri programvara. Fri programvara är produkten av många företag i samverkan. Det innebär kostnadseffektiva och robusta lösningar och minskade underhållskostnader när program behöver anpassas.

Vi är duktiga på webbsidor. I över ett decennium har vi levererat funktionella webbplatser till företag i hela Sverige. Vi bygger webbplatser med tydlig och genomtänkt design, enkel navigering med senaste tekniken så att du enkelt själv kan underhålla din sida och låta den utvecklas med din verksamhet.